آشپزی
#ته_چین_عدس_پلو? ✍مواد لازم
برنج ايرانى ٣ پيمانه پلوپزى
عدس ١ پيمانه پلوپزى
تخم مرغ يك عدد كامل و يك عدد زرده
زعفران به ميزان لازم
ماست پر چرب حدود ٤ ق غذاخورى
روغن مايع حدود ٥ ق غذاخورى
گوشت گوسفندى پخته شده و ريش ريش شده به اندازه ى دلخواه
كشمش، مغز گردو، پياز داغ به اندازه ى داخواه ?مواد لازم
اول از همه برنج رو بذاريد بپزه و آبكش كنيد، دونه ى برنج زنده تر از حد معمول باشه. عدس رو جدا بپزيد، البته زيادى نپزه كه له شه. گوشت رو جدا بپزيد و بعد از پخت ريش ريش كنيد.مايه ى تهچين شامل ، تخم مرغ و زعفران و ماست و روغن رو باهم مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد. كل برنج آب كش شده رو با مايه ى تهچين مخلوط كنيد .به اندازه ى كف قابلمه يا قالب مورد نظر، برنج مخلوط شده با مايه ى تهچين، جدا كنيد. و مابقى رو با عدس پخته شده مخلوط كنيد.حالا قابلمه رو اول چرب كنيد و بعد،از برنج بدون عدس كف قابلمه بريزيد (اگه با عدس كف قابلمه باشه،عدس ها كف قابلمه ميسوزه). با پشت قاشق فشرده كنيد، لايه ى بعد كمى برنج مخلوط با عدس بريزيد و فشرده كنيد و بعد گوشت پخته شده بهمراه پياز داغ طلايى بريزيد، مجدداً برنج مخلوط شده با عدس و بعد، گوشت و پياز داغ.لايه هارو تا تمام شدن مواد تهچين ادامه بديد. فقط لايه ى آخر بايد برنج مخلوط شده با عدس باشه.اگر تو فر ميخواييد بذاريد، رو قالب فويل بكشيد، چنتا سوراخ ايجاد كنيد و حدود ١:٣٠ بذاريد تو فر، طبقه ى وسط با دماى ١٨٠ درجه ى سانتيگراد.يا اينكه بمدت يك ساعت رو حرارت ملايم اجاق قرار بديد.من بعد از پخت، روى تهچين رو با پيازداغ و كشمش و مقدارى گوشت اضافه اومده از تهچين، و كمى گردو تزيين كردم.و براى تزيين اطرافش از گوشت چرخ شده كه به شكل كوفته هاى كوچيك در اوردم و تو روغن سرخ كردم، استفاده كردم.اين مدل تهچين بسيار بسيار خوشمزست.