آشپزی
#شیرینی_هلویی?
✍مواد لازم
۲ عدد تخم مرغ
۱ و ۱/۳پیمانه شکر
اسانس وانیل و پودر وانیل کمی
شیر نصف پیمانه
کره ۱۰۰ گرم دوغ گرفته(یا روغن صاف)
آرد ۳ پیمانه سر پر
اگه به شکل کوکی درست کنین که پیشنهاد میدم کوکی درست کنین تا قلقش دستتون بیاد ۴ پیمانه(تا جایی که بدست نچسبد)
ب.پ ۲ ق چ ? طرز تهیه
همه مواد رو با هم مخلوط کرده کمی میرنیم یکدست بشه
ارد و ب.پ رو الک کرده و همش میزنیم.
بمدت ۲ ساعت تو دمای آشپزخونه با در بسته استراحت میدیم.
بعد این مدت با اسکوپ به اندازه ۱ ق س از مواد برداشته به فاصله ۲ سانتی از هم میزاریم و روشونو با روغن مایع صاف میکنیم.
روغن مایع باعث میشه بعد پخت شیرینی ترک برنداشته و رویه صافی داشته باشه و راحتتر صافش کنیم
اگر به شکل کوکی درست میکنین با دست کمی کوچکتر از گردو از خمیر تو دست گوله کرده و شبیه کوکی میکنیم
داخل سینی فر که کاغذ پهن کرده و روغن مالیش کردیم
میچینبم
تو فر داغ بمدت ۲۰ دیقه با دمای ۱۷۰ میزارم تا کمی زیر شیرینیها طلایی بشه
بعد گریل رو روشن کرده و روی شیرینی رو طلایی میکنبم خیلی جزئی
بعد از فر خارج کرده داخل طرف دربسته میزاریم تا کمی نرم بمونن و خشک نشن ?مغز شیرینی
بعد داخل شیرینیها رو خالی کرده فیلینگ دلخواه که ی فیلینگ خاص آموزش خواهم داد رو مغزش قرار داده.
هر دو شیرینی رو روی هم قرارشون میدی ?برای تزئین
۱ لیوان شکر
۱ لیوان آب
رو با هم میزاریم رو اجاق ۱۰ دیقه بجوشه قوام بیاد.
این شربت رو دو قسمت کرده به بخشی رنگ صورتی نارنجی کرده و بخش دیگه رو قرمز آلبالویی میکنیم.
کوکی رو نصفش رو تو ی شربت نصف دیگش رو تو شربت دیگه زده
رو دستمال کاغذی اضافه هاشو میگیریم داخل شکر دانه درشت زده و بعد با چوب میخک و برگ نعنا و …. تزیین میکنیم.