شیرینی
#شیرینی_نارگیلی
مواد لازم:
پودر نارگیل تازه:1/5 لیوان، شکر دانه ریز: 2/5 لیوان، سفیده تخم مرغ(متوسط): 3 عدد، روغن مایع: یک چهارم لیوان(معادل 75 گرم) ، آبلیمو:نصف ق چ ، وانیل: یک چهارم ق چ
طرز تهیه:
همه مواد به جز آبلیمو و وانیل رو با هم مخلوط کرده و برای یکدست شدنشون داخل میکسر ریخته یا با گوشت کوب برقی میزنیم(میشه از چرخ گوشت هم رد کرد)تا کاملا یکدست بشن ، بعد داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا حدی که مواد فقط داغ بشه و شکر آب بشه هم میزنیم(دقت کنید اصلا نباید مواد بجوشه). بعد از حدود پنج دقیقه از روی حرارت برداشته و آبلیمو و وانیل رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم مواد در دمای محیط خنک بشه.
بعد ازین مدت مواد رو داخل قیف ساده میریزیم. دقت کنید که اگر موادمون خیلی سفت بود نصف یک عدد سفیده تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و اگر شل بود یک قاشق غذاخوری آرد برنج اضافه میکنیم.
سپس روی کاغذ روغنی(بهتره سه لایه کاغذ بزاریم) باقیف یا با قاشق یکدست و یک اندازه از مواد میریزیم . *برای اینکه روی شیرینی یکدست وصاف باشه ،کمی روی قاشق رو چرب کرده و روی شیرینی ها رو صاف میکنیم.
* دقت کنید که مواد رو اندازه بریزید ،نه خیلی کم که زود بسوزه نه زیادی بریزید که وسطش خام بمونه.
بعد حدود یک ربع با درجه حرارت 175 درجه سانتی گراد داخل فر از قبل گرم شده قرار میدیم.
به محض اینکه دیدیم دور شیرینی کمی تغییر رنگ داد و روی شیرینی ترک خورد فر رو خاموش میکنیم ولی زود بیرون نمیارم چون پفش میخوابه.