شیرینی پزی
#کیک تابه ای کیک بدون فر
مواد لازم
تخم مرغ سه عدد
شکر یک پیمانه
ارد دو پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
شیر یک پیمانه
پودر کاکائو دو قاشق غ
نمک کمی
وانیل کمی
بکینگ پودر دو قاشق م
طرز تهیه
در ابتدا تفلنمون رو با کره یا روغن جامد خوب چرب میکنیم. (تابه من بیست و هفت سانتی بود ولی یک دو سانت کمتر و بیشتر مشکلی نداره)ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط و سه بار الک میکنیم.زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم. سفیده ها رو با!نمک کمی هم میزنیم وقتی کف کرد نصف شکر رو بهش اضافه میکنیم و اونقدر هم میزنیم تا فرم بگیره.زرده ها رو با بقیه شکر هم میزنیم تا رنگشون روشن بشه روغن مایع و شیر رو بهش اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. اردمون رو هم اضافه میکنیم و با دور کند همزن چند ثانیه هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه و گلوله نداشته باشه,در اخر سفیده رو با لیسک به زرده اضافه میکنیم و موادمون رو میریزیم تو تابه زیر تابه حتما شعله پخش کن قرار میدیم رو در تابه دم کنی میذاریم و خوب کیپ میکنیم و شعله رو خیلی کم روشن میکنیم.بعد از چهل و پنج دقیقه با خلال دندون چک میکنیم اگه پخته بود شعله رو خاموش میکنیم.
نکته:
اگه شعله پخش کن نداشتین چند لایه فویل الومینیومی زیر تابه قرار بدین.
اگه شعله تون کم باشه و در تابه تون خوب کیپ بشه کیکتون اصلا خشک نمیشه و داخلش هم خوب میپزه کیک من هیچ تفاوتی با کیک هایی که تو فر میپزم نداشت.