تروریسم محیط زیست
⛔️ تروریسم محیط زیست، از انکار تا انفعال
تروریسم محیط زیست از آن مفاهیمی است که غرب برای تحقق آن در کشورهای هدف نیاز به پنهان سازی آن در اذهان عمومی دارد. ابعاد مختلف این #تروریسم_زیستی در گوشه گوشه ایران بدین قرار است:
1️⃣ ریزگرد #خوزستان: از سال 1992 ببعد #ترکیه با ساخت 22 سد بر سرشاخههای دجله و فرات از ورود 75% آب به عراق و سوریه جلوگیری میکند. در ایران بتدریج هورالعظیم میخشکد و اولین بار خوزستان در سال 88 با پدیده #ریزگرد آشنا میشود. ساخت سد ایلیسو ترکیه حتی اروندرود را هم از بین خواهد برد. دستگاه دیپلماسی کشور هیچ رایزنی با عراق و ترکیه برای تامین حق آبه ایران صورت نمیدهد. درحالیکه طبق کنوانسیون 1997 سازمان ملل میتواند از ترکیه شکایت کند.
2️⃣خشکی دریاچه ها و تالابها: از دوره #رفسنجانی ببعد بیش از 800 #سد در ایران ساخته میشود و بیش از 600 سد نیز در حال ساخت است! سدسازی بعنوان نماد #توسعه مطرح میشود! علاوه بر فواید سدها، اما نیمی از این سدها برای مهار آبهای سطحی و سیلاب نیستند. بلکه برای ذخیره آب شهرها و بر مسیر رودخانه ها و تالابها و.. ساخته میشوند! با وجود کم آبی و خالی بودن اغلب سدها، احداث 130 سد در دولت #احمدینژاد هم کلید میخورد. (در آمریکا و آلمان و.. نیم قرن است سدسازی منسوخ شده و اقدام به تخریب سدها کرده اند) خشکی تالابها و دریاچههایی چون #گاوخونی، #بختگان، #هامون، #پریشان و #ارومیه در نتیجه مستقیم سدسازی بی رویه رخ میدهد. مثلا ساخت بیش از 100 سد بر گلوگاه های دریاچه ارومیه باعث مرگ این دریاچه حیاتی کشور میشود.
3️⃣ آلودگی هوای کلانشهرها: با فروش بی رویه خودروهای #بنزینی و گازوئیلی، روند آلودگی هوا خصوصا در کلانشهرها از سال 87 شدت میگیرد. #ابتکار رئیس تقریبا همیشگی محیط زیست، بنزین آلوده ساخت داخل را مقصر اعلام میکند. تولید بنزین در داخل متوقف میشود و همسر وی اقدام به واردات گسترده بنزین خارجی میکند. آلودگی هوا به شکل بی سابقه علاوه بر تهران در دیگر کلانشهرها اسفناکتر میشود. هیچ اراده ای برای تولید و حتی واردات خودروهای #برقی یا #خورشیدی وجود ندارد بلکه دولت مانع اصلی تولید آنهاست!
4️⃣ نابودی زیستی #سیستان: از آنسو #افغانستان با بستن آب هیرمند، خشکسالی در شرق ایران را تشدید کرده. سرچشمه هیرمند در دوره #رضاشاه از ایران گرفته شد و از آن زمان تاکنون جنگ خاموش آب بین ایران و افغانستان ادامه دارد. با انفعال دولت، افغانستان از ورود آب هیرمند به ایران، خودداری میکند و باز هم دستگاه دیپلماسی کشور خواب است!
5️⃣ پروژه مرگ #درختان و نابودی #کشاورزی ایران: از عصر #پهلوی جنبش درختکاری غیربومی و سمی ( #کاج، چمن، کهور، مورت، اوکالیپتوس و..) در ایران آغاز میشود. گیاهانی همگی #وارداتی که هیچ تاثیری در پاکی هوا ندارند و بدتر آنکه باعث نابودی و ناباروری خاک میشوند. از عصرسازندگی، تمامی پوشش گیاهی خیابانها و پارکهای ایران با این گیاهان جایگزینِ درختان میوه و بومی هر منطقه میشود. روند #تخریب جنگل بشدت ادامه می یابد. ظرف 5سال گذشته 58میلیون #درخت را در ایران از دست داده ایم که 18میلیون آنها بلوطهای زاگرس بوده. بعلاوه به بهانه مبارزه با کم آبی، کمربندها برای نابودی کشاورزی ایران و استراتژی «کشت فراسرزمینی» و واردات محصولات کشاورزی خصوصا محصولات #تراریخته محکمتر میشود. اقدامی که نابودی پوشش گیاهی، تبخیر بیشتر آب و برهم خوردن سیکل بارندگی در کشور را بدنبال می آورد.
6️⃣ پروژه مرگ #جانوران: به تبع نابودی پوشش گیاهی، درصد قابل توجهی از گونه های جانوری ایران از بین میروند. بعلاوه طی سالهای اخیر با ورود بیماریها خصوصا بیماریهای واگیردار به حوزه #دام و #طیور و حتی پرندگان وحشی کشورمواجه بوده ایم. ?موضوعی که در کنار نابودی کشاورزی ایران، تنها با هدف وابستگی کامل #غذایی کشور، #بردگی_غذایی ایران و کلید زدن #قحطی در سالهای آینده صورت میگیرد. برای کشوری مهارناپذیر و بقول غربی ها “سرکش” reckless state که برخلاف عراق صدام، برگ برنده ای چون آب و هوای 4 فصل امکان مرگ میلیونی ملتش را در قدم اول ناممکن میکند.
7️⃣ انکار جنگ آب: جنگ آب و تغییرات اقلیمی ایران از دهه هشتاد ضربان و شتاب ویژه ای میگیرد. با این حال مسئولان با دروغ بزرگ «گرم شدن زمین و تغییر اقلیم جهانی» افکار عمومی را از سوءمدیریت خود و جنگ آب منحرف میکنند. جنگ #ژئومتریک، مهندسی ذرات و متان، #جاسوسی زیستی و اثرات #پسدمه، انکار و تئوری توطئه خوانده میشود، هیچ تحقیقات علمی خودی برای ریشه یابی تغییرات آب و هوایی ایران صورت نمیگیرد. هیچ اراده ای برای تغییر روند نابودی زیستی ایران شکل نمیگیرد! چه کسانی مقصر هستند؟! محیط زیست؟!وزارت کشاورزی؟ منابع طبیعی؟ وزارت نیرو؟ پیمانکاران سدسازی؟! دستگاه دیپلماسی؟! دستگاههای اطلاعاتی؟! رسانه ها؟! چه کسی پاسخگوست؟! محمد عبدالهی