آشپزی
#شيريني كركي
مواد لازم
آرد : 500 گرم كه شامل 125 گرم آرد نخودچي 125 گرم آرد برنج و 250 گرم آرد سفيد
روغن جامد آشپزي: 225 گرم كه ميتونيد از مارگارين يا روغن جامد قنادي هم استفاده كنيد
پودر قند : 175 گرم
پودر هل : 1/2 قاشق چايخوري
پودر پسته براي تزيين روي شيريني
طرز تهیه
ابتدا روغن جامد را با پودر قند الك شده با همزن برقي و دور تند حدودا ده دقيقه ميزنيم تا كاملا مخلوط و كرم مانند بشه پودر هل را اضافه سپس مخلوط آردها را كه خوب مخلوط و الك كرده ايم را قاشق قاشق اضافه كنيد تا خميري لطيف بدست بياد بستگي به نوع آرد ها ممكنه چند قاشق از آرد اضافه بياد پس يكباره آرد را اضافه نكنيد خمير را داخل كيسه بريزيد و چهار ساعت استراحت بديد بعد از خمير گلوله اي اندازه فندق برداشته خوب گرد كنيد و روي شيريني را به وسيله كاتر گرد كوچك شكدار كنيد و با پودر پسته تزيين داخل سيني فر بچينيد در فر از قبل گرم شده با دماي 175 ده تا پانزده دقيقه بپزيد.
نكته هاي اين شيريني :
?1)اگه آرد زياد توي شيرينيتون ريختين و موقع شكل دادن به خمير به مشكل برخوردين ميتونيد يكي دو قاشق روغن مايع به خمير اضافه كنيد تا از حالت پودري در بياد
? 2) براي تهيه همه شيريني ها از ترازو استفاده كنيد چون اندازه ها بايد حتما دقيق باشه
?3) در دستور ها ميتونيدبه جاي روغن جامد از كره استفاده كنيد ولي نهايتا دو هفته ميتونيد شيرينيتون را نگه داريد ولي با روغن جامد دو ماه توي ظرف دردار نگهداري كنيد.
? 4) اگه خواستيد شيرينيتون كاكائويي باشه يكي دو قاشق پودر كاكائو و اگه زعفراني خواستيد يك قاشق غذاخوري زعفران آبزده غليظ اضافه كنيد.
?5) براي تهيه شيريني كركي، نخودچي و برنجي حتما از آرد مرغوب و با كيفيت استفاده كنيد.