عاشورا

  • خانه 
  • مهدی شناسی در زیارت آل یاسین قسمت سوم مهدی شناسی در زیارت آل یاسین قسمت دوم مهدی شناسی در زیارت آل یاسین قسمت اول پاداش عشق به امام حسین (ع) تربیتی ظهور زمینه سازان ظهور زمینه سازان ظهور ظهور ظهور 
  • تماس  
  • ورود 

آشپزی

05 اسفند 1396 توسط ندا بهرامي

‍ #بیسکوییتهای_قلبی

تو یه کاسه ۲۰۰ گرم کره نرم شده ریختم یک لیوان نشاسته ذرت ویک لیوان سر خالی پودر شکر ۱/۴قاشق چایخوری وانیل و۱/۴قاشق چایخوری پودر هل ویک عدد تخم مرغ همه رو مخلوط کردم 

وبعد نصف قاشق چایخوری پکینگ پودر

وتقریبا ۲تا۲/۵لیوان ارد رو الک کردم وکم کم با مواد اضافه کردم (ممکنه ارد کم یا زیاد نیاز باشه )همه ارد رو یکجا اضافه نکنید 

باید خمیر نرم ولطیفی که به دست نمیچسبه بدست بیاد 

خمیر رو نباید زیاد ورز بدید چون به روغن میفته

خمیر رو مابین دوتا  کیسه نایلونی با وردنه  باز کردم وقالب زدم وتو سینی که کاغذ روغنی انداختم  چیدم وتو فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه گذاشتم تا پخته بشه لازم نیست روش طلایی بشه وهر قدر زیاد تو فر بمونه بیسکوییتی وخشکتر میشه ولی من دوست داشتم بافتش نرمتر باشه و۱۲ دقیقه گذاشتم البته باز میگم درجه فرها ومدتش فرق میکنه 

وبعد خارج کردن از فر گذاشتم کاملا خنک شد وبد از کاغذروغنی جدا کردم وتو شکلات ابشده زدم و روش با ترافل رنگی  تزیین کردم ورو کیسه نایلونی چیدم  تا شکلاتش سفت بشه وتو ظرف سرو چیدم 

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

عاشورا

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس